Serviceaftale og app hos Looad

Tidligere har det været besværligt som elbilist at lade både hjemme og i det offentlige rum. Looad tilbyder en komplet ladeløsning med vores serviceaftale, der sikrer, at dine behov er dækkede, når du er hjemme og på farten.

Her på siden kan du blive klogere på fordelene ved serviceaftalen og appen Looad Go. Det skal nemlig ikke være besværligt at køre mere miljøvenligt.

Elrefusion og ingen binding

Hvis du har din egen ladeboks og en serviceaftale fra Looad, er en markant fordel muligheden for at få tilbagebetalt den elafgift af strømmen, du bruger på at oplade derhjemme.

Med elrefusionen er der mange penge at spare på de mange opladninger, som du foretager med din ladeboks. For at modtage refusion skal du have en serviceaftale, der hos Looad koster 49 kroner om måneden. Der er intet oprettelsesgebyr, og du er heller ikke bundet af aftalen.

Der er et par få kriterier, du skal opfylde, som omhandler personer, som i forvejen opvarmer deres bolig med el eller eksempelvis har solceller på taget. Du kan læse mere om refusion af elafgift her.

Gennemsnittet sparer penge med en serviceaftale

Selvom alle har forskellige ladebehov og kørselsmønstre, så viser tests og undersøgelser, at det i langt de fleste tilfælde er billigst at have sin egen ladeboks med afgiftsrefusion, hvis du lader hjemme og kører mellem 5000 og 30.000 kilometer om året.

Hos nogle ladeoperatører betaler du ekstra, hvis du ønsker at lade flere biler på samme serviceaftale. Hos Looad behøver du bare én serviceaftale, uanset hvor mange elbiler der oplader fra din boks. Antallet af biler ændrer heller ikke ved din mulighed for elrefusion.

Looad Go dækker alle dine behov på farten

Hvor end du befinder dig, er du altid sikret strøm til din elbil med appen Looad Go. Med appen har du alt, hvad du skal bruge lige ved hånden og er sikret, at din næste opladning er nem og tilgængelig.

Uanset om du lader derhjemme og på farten eller kun ved offentlig standere, bruger du Looad Go til at betjene dine opladninger. Du starter og stopper opladningen direkte i appen og har det fulde overblik over din ladehistorik og betalinger samlet et sted.

Komplet overblik over ladepunkter – i hele Europa

Når du åbner appen har de altid et komplet overblik over de nærmeste ladestandere. Her er det tydeligt, hvilke standere som er ledige, hvad en opladning koster og til hvilken hastighed, du har mulighed for at lade.

Hvis du har din egen ladeboks, er det også via appen, du kan indstille din elbil til at lade, når strømmen er billigst med SmartCharge.

Skal du køre langt eller have bilen med på ferie gennem Europa, er du også godt sikret med Looad. Med Looad Go har du adgang til et enormt ladenetværk med over 200.000 ladepunkter fordelt over hele Europa.

Det betyder, at du slipper for at bekymre dig om opladninger på din næste bilferie. Du behøver kun en app, hvor betaling, betjening og overblik er samlet, så du nemt kan køre på tværs af Europa.

Få rådgivning fra vores ladespecialister

Vi kontakter dig inden for 1 hverdag.