Tryghed og brugervenlige funktioner

Bestil et opkald og hør mere om jeres muligheder med vores attraktive serviceaftale, skræddersyet til virksomhedens ladestandere.  

Support 24/7

Refusion af elafgiften

Servicetekniker

Looad Business Connect Logo

Gør ladeløsningen til en leg for jeres virksomhed - helt uden administration

Med Looad Business Connect får jeres virksomhed eller boligforening adgang til digitale værktøjer der gør jeres ladeløsning nem at håndtere og hjælpen er kun et opkald væk med vores døgnåbne support. Vi sørger for at jeres ladeløsning ikke tager tiden fra jeres arbejde.

Det får I med Looad Business Connect

Én portal til jeres løsninger 

Monitorer jeres ladeløsning og opsæt let nye priser, vouchers- og brugere via Looad Connect portalen.  

Looad connect business dashboard

Dynamisk prissætning 

Med dynamisk prissætning kan I tilpasse opladningspriserne i realtid ved at tilføje en margin til elprisen. Dette sikrer jer lave driftsomkostninger og mulighed for at tjene penge på opladninger.

Offentlig tilgængelig 

Gør boligforeningens ladestandere tilgængelige for gæster og planlæg tidsrum, så beboerne altid er sikret en ledig ladestander.

Vouchers

Opret vouchers med individuelle opladningstakster til beboere og gæster.

Mand det står ved åben bildør og taler i telefon

Vi er med jer hele vejen og kun et opkald væk 

Få hjælp døgnet rundt fra vores eksperter, der kan hjælpe jer med fejlfinding og spørgsmål til opsætning samt medarbejdere og brugere af jeres ladestandere. 
Looad Go app logo

Én app til det hele  

Looad Go er den innovative app, der er skabt for at give dig den ultimative ladeoplevelse derhjemme og i hele Europa. Den brugervenlige app, giver dig fuld kontrol over din ladeboks og friheden til at lade, når det passer dig. 

Start og Stop opladning 

Brugerne af jeres ladeløsning kan let starte / stoppe opladningen.

Tilføj en voucher 

Lad brugerne tilføje jeres vouchers og lad op til individuelle priser.

webscreens_maps.webp

Ladenetværk 

Jeres ladestandere findes let på kortet for de brugere, der har adgang.

Looad Business Connect Logo

Service på stedet og udvidet garanti med Business Connect

Dansk support 24/7

Uanset hvor og hvornår du får brug for hjælp med din opladning, står vores dedikerede team klar til at få dig hjulpet godt videre.

Servicetekniker på stedet

Vi sender en servicetekniker ud på din adresse, inden for to hverdage uden beregning.

Udvidet garanti på ladebokse

Jeres ladebokse udskiftes på vores regning ved hardwarefejl - selv efter fabriksgarantien er udløbet.

Generelle spørgsmål​

For at sikre dig, at din elektriske installation er klar til en ladeboks, tilbyder Looad en grundig gennemgang og vurdering af dit nuværende system. Vores tekniker vil besøge dig for at evaluere dine behov og sikre, at alting er forberedt til en sikker og effektiv installation af din nye Zaptec Go ladeboks.

Når vi har bekræftet, at din installation er klar, aftaler vi en tid for opsætning. En af vores erfarne teknikere vil installere din Zaptec Go ladeboks, sikre den mekanisk og elektrisk og gennemgå den med dig, så du er helt tryg ved brugen af den. Vi sikrer også, at du har adgang til online overvågning og styring af din ladning.

Vores serviceaftale inkluderer løbende vedligeholdelse, hjælp til refusion af elafgifter, og adgang til vores 24/7 support. Hvis der opstår tekniske problemer, vil vores gratis servicetekniker rykke ud for at løse dem hurtigt og effektivt.

For at få mest ud af din ladeboks anbefaler vi, at du bruger vores vejledning, som indeholder tips til optimal ladning, vedligeholdelse, og hvordan du justerer indstillingerne via Zaptec appen for at matche dine specifikke behov og strømaftale.

Vi er klar til at hjælpe dig

Få skræddersyet rådgivning​

Udfyld formularen nedenfor, og vores eksperter vil kontakte jer for at besvare spørgsmål og hjælpe jer godt i gang.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvor mange medarbejdere drejer det sig om?
Betingelser

Få skræddersyet rådgivning​

Udfyld formularen nedenfor, og vores eksperter vil kontakte jer for at besvare spørgsmål og hjælpe jer godt i gang.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvor mange medarbejdere drejer det sig om?
Betingelser

Komplet og tryg installation

Installationen af din ladeboks bliver udført af en autoriseret fagmand, der sørger for at trække kabler mellem ladeboksen og din eltavle.

Standard Plus+ installationen inkluderer

Info: Gravearbejde 

Udskiftning af eksisterende ladeboks:

Har du allerede installeret en ladeboks udført af en autoriseret elinstallatør, nedtager vi den gratis og installerer din nye ladeboks fra Looad.

Ladeboksen, over dem alle

Zaptec Go

Med den prisvindende og driftsikre ladeboks
fra Norge er du sikret opladning af elbilen
uanset vind og vejr

Passer til alle elbiler

Kompatibel med alle elbiler og hjem. Zaptec Go tilpasser på intelligent vis sin maksimale opladning til din bils kapacitet og sikrer dig dermed den mest effektive opladning.

Sætter sikkerheden i højsædet

Zaptec Go er førende på markedet for opladning af elbiler, hvad angår sikkerhed, og er certificeret i henhold til de højeste sikkerhedsstandarder.

Fremtidssikret og opdateret

Zaptec Go er spækket med den nyeste teknologi og er altid online med Wi-Fi eller 4G LTE-M. Dermed holder ladeboksen sig opdateret med de seneste funktioner, opdateringer og kommunikerer hurtigt med appen Looad Go.

Mindre og lettere (Vægt 1,3 kg)​

Ladeboksens lille og diskrete udseende er 80% mindre
og lettere end lignende opladere på markedet.

NAF LOGO
Reddot design award

Sådan forstår du

Refusion af elafgiften

Læs hvordan refusion af elafgiften fungerer

Om Refusion

Når du vælger en serviceaftale fra Looad, kan du se frem til at få tilbagebetalt den fulde elafgift for den strøm, du bruger til opladning af din bil. Vi sørger for hele processen og trækker beløbet direkte fra på din månedlige regning.

Det er bestemt fra politisk hold, at ladeoperatører som Looad kan søge om at få refunderet elafgiften på vegne af deres privatkunder.

Nye momsregler fra 1. juli 2023

Den 1. juli 2023 steg elafgiften igen og sammen med den nye stigning følger også nye regler for udbetaling af refusion på den strøm, der løber igennem din ladeboks. På baggrund af en præcisering fra skatterådet er det nu et krav, at kunder med en serviceaftale på ladeboksen, skal have en elaftale hos samme ladeoperatør, for at få refunderet elafgiften med moms.

Det er nemt at skifte elselskab og du kan på få minutter vælge at skifte til Looad Energy direkte her på websitet.

Hvad er elafgift?

Uanset hvilken elleverandør du har, skal alle danske elkunder betale elafgift for den strøm, de bruger.

Elafgiften er aftalt på baggrund af danske og internationale love og aftaler. Afgiften har til formål at skrue ned for forbruget af el, som er forbundet med det CO2-udslip, der sker ved produktionen af el.

Nye takster fra 2024

Når du skal betale for den strøm, som du oplader din elbil med, vil elafgiften være en del af din regning. Hvis du har en serviceaftale med en ladeoperatør, kan du få elafgiften refunderet. Nogle ladeoperatører udbetaler kun et mindre beløb af den aktuelle sats.

Men med en Looad Connect serviceaftale får du altid fuld refusion af elafgiften for den del af din strøm, du bruger til opladning via din ladeboks.

Forskel på elafgiften og den reelle refusion

Som ladeoperatør har vi desværre ikke mulighed for at søge refusion for de sidste 0,4 øre/kWh af elafgiften. Derfor vil beløbet der står på den månedlige afregning være lidt lavere end det beløb der er opgivet som elafgiften. I vores satser herunder er de 0,4 øre/kWh fratrukket.

Refusionssats for 2024

Refusionssats uden moms: 75,70 øre/kWh Refusionssats med moms: 94,625 øre/kWh Har du en elaftale hos Looad får du udbetalt 94,625 øre/kWh.

Hvem kan få refusion af deres elforbrug?

Hvis du har en ladeboks derhjemme med en serviceaftale hos en ladeoperatør, kan du i udgangspunktet få godtgørelsen.

Der er dog et par kriterier for at få refusion for strømmen, du bruger til opladningen af elbilen. Hvis du har solceller, en vindmølle eller opvarmer din bolig med elektricitet og samtidigt har et årligt forbrug, der overstiger 4000 kWh, kan du ikke modtage refusion af elafgiften for den strøm, du bruger til opladning.

Godkendt boks er et krav

Der er samtidig også et par krav til din ladeboks, der skal være fastmonteret med en indbygget elmåler, der er opsat af en autoriseret elinstallatør.

Du kan altså ikke få refunderet din elafgift, hvis du benytter dig af en nødoplader eller et campingstik.

Tryghed og god service døgnet rundt

Din serviceaftale hos Looad giver tryghed i hverdagen og kontante fordele for kun 49,-/md. uden binding. Altid inkluderet ved leje af ladeboksen.

Dansk telefonsupport 24/7 

Uanset hvor og hvornår du får brug for hjælp med din opladning, står vores dedikerede team klar til at få dig hjulpet godt videre. 

Refusion af elafgiften

Med Looad Connect søger vi refusion for statens elafgift og udbetaler beløbet på din konto, hver måned. Du får 75,7 øre ekskl. moms retur pr. kWh du lader og hele 94,6 øre inkl. moms, hvis du har en elaftale hos Looad.  

Servicetekniker på stedet

Din ladeboks er dækker under vores udvidet garanti, så længe du har en aktiv serviceaftale. Vi sender en tekniker og udskifter boksen uden beregning, hvis der opstår hardwarefejl. 

Lad op, når strømmen er billigst

Med appen Looad Go kan du nemt indstille opladningen til at foregå i det tidsrum, hvor strømmen er billigst, hvilket oftest er om natten. 

Komplet og tryg installation

Installationen af din ladeboks bliver udført af en autoriseret fagmand, der sørger for at trække kabler mellem ladeboksen og din eltavle.

Standard Plus+ installationen inkluderer

Info: Gravearbejde 

Tillægsydelser til installationen: 

Priserne er inkl. moms.

Udskiftning af eksisterende ladeboks:

Har du allerede installeret en ladeboks udført af en autoriseret elinstallatør, nedtager vi den gratis og installerer din nye ladeboks fra Looad.

Få rådgivning fra vores ladespecialister

Vi kontakter dig inden for én hverdag.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvad drejer din henvendelse sig om?
Betingelser