Giv os dit forslag til Looad Explorers næste tur

Lad os køre en tur. Det er sloganet for vores nye online fællesskab: Looad Explorer. Snart skal Explorer-temaet igen ud at køre en tur, så vi kan dele oplevelsen med jer. Men hvor skal vi køre hen? Og hvad skal vi køre i? Det leder vi efter gode idéer til, og vi vil meget gerne have din.

Looad Explorer er et nyt tiltag fra Looad, der skal gøre livet bag rattet i en elbil endnu sjovere. Explorer-teamet vil tage dig med på spændende køreture, i nye biler og ad veje, du måske ikke kendte. 

Du og alle andre kan følge turene på Looads Instagram, Facebook og website.

Alle er inviteret til at være med.

Er du en bedre Explorer end os?

Nu skal vi så finde ruten til vores næste tur, og vi vil meget gerne have dit bedste forslag til en rute, vi skal prøve. 

En Explorer-rute skal:

  • være spændende at køre.
  • give gode oplevelser.
  • have spisesteder, så der er gode pauser undervejs.

Der må også meget gerne være overraskelser på turen, som der ikke er så mange andre end dig, der kender til.

Forleden tog vi selv en prøvetur til Als, som et eksempel på, hvordan en god køretur kan forvandle en weekend fra ‘joooh’ til ‘yeaah’ her omkring vores kontor i Aabenraa. Den tur kan du læse om herunder.

Har du en tur, der kan stikke den? Så giv os dit bud på din bedste køretur på Facebook. Og fortæl os også hvilken elbil, du synes vi skal køre den i. 

Du kan enten melde dig ind i Facebook gruppen for Looad kunder her.

Eller skrive en kommentar på vores Facebook side her.

 

Vores prøvetur: En tur til Als i en Volkswagen ID5

Vi satte kursen mod Als for at blive klogere på formatet og finde ideer til, hvad Explorer-ture kan indeholde, når du skal selv skal finde din rute.

Turen over Als og hjem, var så fin, at den kunne sætte et smil på enhver sønderjyde.

Skal du have tid til at lade op i foråret, så prøv den selv, og fortæl os gerne, hvad du fandt på vejen, vi ikke har set.

Glem bare søsygepillerne

Først og fremmest skulle vi jo køre godt. Så vi kontaktede vores venner af huset hos Volkswagen Aabenraa, som var flinke til at låne os en ny og flot, snehvid VW ID5.

ID 5’eren var blevet looad’et op til max over natten på kontoret i Aabenraa. Og mens fotografen pudsede linsen, plottede chaufføren ruten i navigationen og så var Explorer-teamet klar til at køre en tur.  

Ruten straks sig over 133 km og gik langs Aabenraa fjord, hvor vi sejlede med Nordals færgen Bitten i Ballebro til Nordals. Herfra kørte vi til Taksensand fyr, Kegnæs, Sønderborg og hjem over Dybbøl Mølle og turen sydfra ind til Aabenraa.

På turen kører du gennem noget af Danmarks smukkeste blanding af skov, fjord og marker. Så det er en god idé at købe en kop kaffe og en god pose af din favoritmix, inden du kører afsted. Derefter er det bare sætte den adaptive fartpilot til, nyde synet ud af bilruderne og nyde den næsten lydløse tur i elbilen.

Du skal i øvrigt med Nordalsfærgen på turen. Men du kan godt lade sydvesten og søsygepillerne blive hjemme. Det tager kun 10 minutter på vandet. Tid nok til at strække benene og nyde udsigten, inden du og bilen ankommer til Als.

 

Tid til at lade op

Og nej, nu taler vi for en gang skyld ikke om at lade bilen. Men på turen har du masser af muligheder for selv at lade op.

Vi anbefaler at stoppe ved:

  • Dyvig Badehotel til en frokost.
  • Danfoss Universe (hvis du har små elbils-entuiaster med). 
  • Taksensand Fyr, hvor du kan gå en smuk tur ved skov og strand.
  • Sønderborg Slot.
  • Historiecenter Dybbøl banke.

Skal du lade bilen på turen?

Bilen manglede ikke strøm på turen – men vi kunne have ladet op undervejs.  

Med Looad Go-appen er det muligt at finde den nærmeste ledige ladestander og bruge appen til at starte/stoppe opladningen. 

Lademulighederne er selvfølgelig flest omkring byerne, men du kommer selvfølgelig ikke i problemer, særligt hvis du kører pænt på de smukke landeveje, mens du selv lader op.

God tur!

Kom med i Looad-explorer fællesskabet

Gå ind på Facebook og følg Looad. Så kan du se alle vores køreture i Looad Explorer, få  inspiration til din elbil og selv kommentere på det, vi har gang i. 

Er du kunde hos Looad, kan du også joine vores Explorer-gruppe. Her kan du dele erfaringer med andre, som lader deres bil med Looad, og vi giver dig tips, tricks og viden om alt, der gør livet med en elektrisk bil endnu bedre.

Få skræddersyet rådgivning​

Udfyld formularen nedenfor, og vores eksperter vil kontakte jer for at besvare spørgsmål og hjælpe jer godt i gang.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvor mange medarbejdere drejer det sig om?
Betingelser

Komplet og tryg installation

Installationen af din ladeboks bliver udført af en autoriseret fagmand, der sørger for at trække kabler mellem ladeboksen og din eltavle.

Standard Plus+ installationen inkluderer

Info: Gravearbejde 

Udskiftning af eksisterende ladeboks:

Har du allerede installeret en ladeboks udført af en autoriseret elinstallatør, nedtager vi den gratis og installerer din nye ladeboks fra Looad.

Ladeboksen, over dem alle

Zaptec Go

Med den prisvindende og driftsikre ladeboks
fra Norge er du sikret opladning af elbilen
uanset vind og vejr

Passer til alle elbiler

Kompatibel med alle elbiler og hjem. Zaptec Go tilpasser på intelligent vis sin maksimale opladning til din bils kapacitet og sikrer dig dermed den mest effektive opladning.

Sætter sikkerheden i højsædet

Zaptec Go er førende på markedet for opladning af elbiler, hvad angår sikkerhed, og er certificeret i henhold til de højeste sikkerhedsstandarder.

Fremtidssikret og opdateret

Zaptec Go er spækket med den nyeste teknologi og er altid online med Wi-Fi eller 4G LTE-M. Dermed holder ladeboksen sig opdateret med de seneste funktioner, opdateringer og kommunikerer hurtigt med appen Looad Go.

Mindre og lettere (Vægt 1,3 kg)​

Ladeboksens lille og diskrete udseende er 80% mindre
og lettere end lignende opladere på markedet.

NAF LOGO
Reddot design award

Sådan forstår du

Refusion af elafgiften

Læs hvordan refusion af elafgiften fungerer

Om Refusion

Når du vælger en serviceaftale fra Looad, kan du se frem til at få tilbagebetalt den fulde elafgift for den strøm, du bruger til opladning af din bil. Vi sørger for hele processen og trækker beløbet direkte fra på din månedlige regning.

Det er bestemt fra politisk hold, at ladeoperatører som Looad kan søge om at få refunderet elafgiften på vegne af deres privatkunder.

Nye momsregler fra 1. juli 2023

Den 1. juli 2023 steg elafgiften igen og sammen med den nye stigning følger også nye regler for udbetaling af refusion på den strøm, der løber igennem din ladeboks. På baggrund af en præcisering fra skatterådet er det nu et krav, at kunder med en serviceaftale på ladeboksen, skal have en elaftale hos samme ladeoperatør, for at få refunderet elafgiften med moms.

Det er nemt at skifte elselskab og du kan på få minutter vælge at skifte til Looad Energy direkte her på websitet.

Hvad er elafgift?

Uanset hvilken elleverandør du har, skal alle danske elkunder betale elafgift for den strøm, de bruger.

Elafgiften er aftalt på baggrund af danske og internationale love og aftaler. Afgiften har til formål at skrue ned for forbruget af el, som er forbundet med det CO2-udslip, der sker ved produktionen af el.

Nye takster fra 2024

Når du skal betale for den strøm, som du oplader din elbil med, vil elafgiften være en del af din regning. Hvis du har en serviceaftale med en ladeoperatør, kan du få elafgiften refunderet. Nogle ladeoperatører udbetaler kun et mindre beløb af den aktuelle sats.

Men med en Looad Connect serviceaftale får du altid fuld refusion af elafgiften for den del af din strøm, du bruger til opladning via din ladeboks.

Forskel på elafgiften og den reelle refusion

Som ladeoperatør har vi desværre ikke mulighed for at søge refusion for de sidste 0,4 øre/kWh af elafgiften. Derfor vil beløbet der står på den månedlige afregning være lidt lavere end det beløb der er opgivet som elafgiften. I vores satser herunder er de 0,4 øre/kWh fratrukket.

Refusionssats for 2024

Refusionssats uden moms: 75,70 øre/kWh Refusionssats med moms: 94,625 øre/kWh Har du en elaftale hos Looad får du udbetalt 94,625 øre/kWh.

Hvem kan få refusion af deres elforbrug?

Hvis du har en ladeboks derhjemme med en serviceaftale hos en ladeoperatør, kan du i udgangspunktet få godtgørelsen.


Der er dog et par kriterier for at få refusion for strømmen, du bruger til opladningen af elbilen. Hvis du har en vindmølle eller opvarmer din bolig med elektricitet og samtidigt har et årligt forbrug, der overstiger 4000 kWh, kan du ikke modtage refusion
af elafgiften for den strøm, du bruger til opladning.

Godkendt boks er et krav

Der er samtidig også et par krav til din ladeboks, der skal være fastmonteret med en indbygget elmåler, der er opsat af en autoriseret elinstallatør.

Du kan altså ikke få refunderet din elafgift, hvis du benytter dig af en nødoplader eller et campingstik.

Tryghed og god service døgnet rundt

Din serviceaftale hos Looad giver tryghed i hverdagen og kontante fordele for kun 49,-/md. uden binding. Altid inkluderet ved leje af ladeboksen.

Dansk telefonsupport 24/7 

Uanset hvor og hvornår du får brug for hjælp med din opladning, står vores dedikerede team klar til at få dig hjulpet godt videre. 

Refusion af elafgiften

Med Looad Connect søger vi refusion for statens elafgift og udbetaler beløbet på din konto, hver måned. Du får 75,7 øre ekskl. moms retur pr. kWh du lader og hele 94,6 øre inkl. moms, hvis du har en elaftale hos Looad.  

Servicetekniker på stedet

Din ladeboks er dækker under vores udvidet garanti, så længe du har en aktiv serviceaftale. Vi sender en tekniker og udskifter boksen uden beregning, hvis der opstår hardwarefejl. 

Lad op, når strømmen er billigst

Med appen Looad Go kan du nemt indstille opladningen til at foregå i det tidsrum, hvor strømmen er billigst, hvilket oftest er om natten. 

Komplet og tryg installation

Installationen af din ladeboks bliver udført af en autoriseret fagmand, der sørger for at trække kabler mellem ladeboksen og din eltavle.

Standard Plus+ installationen inkluderer

Info: Gravearbejde 

Tillægsydelser til installationen: 

Priserne er inkl. moms.

Udskiftning af eksisterende ladeboks:

Har du allerede installeret en ladeboks udført af en autoriseret elinstallatør, nedtager vi den gratis og installerer din nye ladeboks fra Looad.

Få rådgivning fra vores ladespecialister

Vi kontakter dig inden for én hverdag.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvad drejer din henvendelse sig om?
Betingelser