Giv os dit forslag til Looad Explorers næste tur

 

Lad os køre en tur. Det er sloganet for vores nye online fællesskab: Looad Explorer. Snart skal Explorer-temaet igen ud at køre en tur, så vi kan dele oplevelsen med jer. Men hvor skal vi køre hen? Og hvad skal vi køre i? Det leder vi efter gode idéer til, og vi vil meget gerne have din.

Looad Explorer er et nyt tiltag fra Looad, der skal gøre livet bag rattet i en elbil endnu sjovere. Explorer-teamet vil tage dig med på spændende køreture, i nye biler og ad veje, du måske ikke kendte. 

Du og alle andre kan følge turene på Looads Instagram, Facebook og website.

Alle er inviteret til at være med.

 

Er du en bedre Explorer end os?

Nu skal vi så finde ruten til vores næste tur, og vi vil meget gerne have dit bedste forslag til en rute, vi skal prøve. 

En Explorer-rute skal:

  • være spændende at køre.
  • give gode oplevelser.
  • have spisesteder, så der er gode pauser undervejs.
 

Der må også meget gerne være overraskelser på turen, som der ikke er så mange andre end dig, der kender til.

Forleden tog vi selv en prøvetur til Als, som et eksempel på, hvordan en god køretur kan forvandle en weekend fra ‘joooh’ til ‘yeaah’ her omkring vores kontor i Aabenraa. Den tur kan du læse om herunder.

Har du en tur, der kan stikke den? Så giv os dit bud på din bedste køretur på Facebook. Og fortæl os også hvilken elbil, du synes vi skal køre den i. 

Du kan enten melde dig ind i Facebook gruppen for Looad kunder her.

Eller skrive en kommentar på vores Facebook side her.

 

 

Vores prøvetur: En tur til Als i en Volkswagen ID5

Vi satte kursen mod Als for at blive klogere på formatet og finde ideer til, hvad Explorer-ture kan indeholde, når du skal selv skal finde din rute.

Turen over Als og hjem, var så fin, at den kunne sætte et smil på enhver sønderjyde.

Skal du have tid til at lade op i foråret, så prøv den selv, og fortæl os gerne, hvad du fandt på vejen, vi ikke har set.

 

Glem bare søsygepillerne

Først og fremmest skulle vi jo køre godt. Så vi kontaktede vores venner af huset hos Volkswagen Aabenraa, som var flinke til at låne os en ny og flot, snehvid VW ID5.

 

ID 5’eren var blevet looad’et op til max over natten på kontoret i Aabenraa. Og mens fotografen pudsede linsen, plottede chaufføren ruten i navigationen og så var Explorer-teamet klar til at køre en tur.  

 

Ruten straks sig over 133 km og gik langs Aabenraa fjord, hvor vi sejlede med Nordals færgen Bitten i Ballebro til Nordals. Herfra kørte vi til Taksensand fyr, Kegnæs, Sønderborg og hjem over Dybbøl Mølle og turen sydfra ind til Aabenraa.

På turen kører du gennem noget af Danmarks smukkeste blanding af skov, fjord og marker. Så det er en god idé at købe en kop kaffe og en god pose af din favoritmix, inden du kører afsted. Derefter er det bare sætte den adaptive fartpilot til, nyde synet ud af bilruderne og nyde den næsten lydløse tur i elbilen.

 

Du skal i øvrigt med Nordalsfærgen på turen. Men du kan godt lade sydvesten og søsygepillerne blive hjemme. Det tager kun 10 minutter på vandet. Tid nok til at strække benene og nyde udsigten, inden du og bilen ankommer til Als.

 

 

Tid til at lade op

Og nej, nu taler vi for en gang skyld ikke om at lade bilen. Men på turen har du masser af muligheder for selv at lade op.

Vi anbefaler at stoppe ved:

  • Dyvig Badehotel til en frokost.
  • Danfoss Universe (hvis du har små elbils-entuiaster med). 
  • Taksensand Fyr, hvor du kan gå en smuk tur ved skov og strand.
  • Sønderborg Slot.
  • Historiecenter Dybbøl banke.

 

 

Skal du lade bilen på turen?

Bilen manglede ikke strøm på turen – men vi kunne have ladet op undervejs.  

Med Looad Go-appen er det muligt at finde den nærmeste ledige ladestander og bruge appen til at starte/stoppe opladningen. 

Lademulighederne er selvfølgelig flest omkring byerne, men du kommer selvfølgelig ikke i problemer, særligt hvis du kører pænt på de smukke landeveje, mens du selv lader op.

 

God tur!

Kom med i Looad-explorer fællesskabet

Gå ind på Facebook og følg Looad. Så kan du se alle vores køreture i Looad Explorer, få  inspiration til din elbil og selv kommentere på det, vi har gang i. 

Er du kunde hos Looad, kan du også joine vores Explorer-gruppe. Her kan du dele erfaringer med andre, som lader deres bil med Looad, og vi giver dig tips, tricks og viden om alt, der gør livet med en elektrisk bil endnu bedre.

Få rådgivning fra vores ladespecialister

Vi kontakter dig inden for 1 hverdag.