Salget af elbiler stiger eksplosivt, og det samme gør efterspørgslen på muligheder for opladning. Om du har behov for en ladeboks i dit hjem, afhænger i høj grad af dit kørselsbehov, og hvor højt du vægter friheden til at kunne bestemme, hvornår du vil lade din elbil.

Med en ladeboks derhjemme kan du dække 90-95 procent af din opladninger, og dermed droppe jagten efter offentlige ladepladser. Samtidig kan du lade om natten, når strømmen er billigst. Fordelene er mange. Her i artiklen er der listet en række gode grunde til, at du bør eje din egen ladeboks.

Få ladestandere i det offentlig rum

De seneste tal fra Transportministeriet viser, at der i september 2022 var 6550 offentlige ladestandere. Samtidig var der i maj måned lige over 80.000 elbiler på de danske veje, hvilket var en fordobling på bare et år.

Selvom man i hele landet har stort fokus på at få etableret offentlige standere, er forholdet mellem standere og elbiler meget ulige. Derfor vil du som elbilist uden en privat ladeboks kæmpe om pladserne ved de offentlig standere.

Ønsker du at købe en ladeboks med en standard installation, eller har du allerede en boks installeret, som du ønsker at udskifte med en ladeboks fra Looad, kan det nemt lade sig gøre. Du kan se dine forskellige muligheder her.

En fremtidssikret ladeløsning

Hvis du vælger at investere i din egen ladeboks, er det væsentligt for dig, at du får en ladeløsning, som ikke blot dækker dit behov i dag, men også gør det i fremtiden.

Når du køber en ladeboks eller ladekabler gennem Looad, får du altid fremtidssikrede produkter af høj kvalitet, som du ikke skal udskifte inden for få år.

Zaptec Go er en af markedets mindste bokse, der kommer i et minimalistisk design og leveres i forskellige farver, så den passer til din bolig. På trods af den diskrete størrelse har boksen en ladekapacitet på op til 22 kW.

Mulighed for refusion af elafgift

Når du køber din egen ladeboks og tilknytter en serviceaftale, har du samtidig mulighed for at få refunderet den del af dit strømforbrug, som du bruger til oplade din elbil med din boks.

Dette er et politisk tiltag og økonomisk incitament for at vælge et grønnere alternativ til benzin- eller dieselbiler. Helt kort kan du få refusion af den elafgift, der går til opladning af din bil, hvis du ikke i forvejen har en elopvarmet bolig eller har solceller. Du kan læse mere om refusion her.

Looad har gjort det nemt, så du automatisk får tilbagebetalt refusionen af elafgiften på strømmen, du bruger til at lade derhjemme, hver måned. Med en serviceaftale fra Looad sparer du altså automatisk penge, hver gang du lader din elbil derhjemme.

Service, vedligeholdelse og stor fleksibilitet

Med en serviceaftale tilknyttet din private ladeboks er der i mange tilfælde ekstra service og vedligeholdelse af boksen med i prisen.

Det gælder også Looad Connect serviceaftale, der garanterer, at ladeboksen altid er opdateret og fuldt funktionsdygtig. Hvis der skulle opstå problemer med opladningen, er der samtidig telefonisk support døgnet rundt. Samtidig har du også fem års garanti på din boks.

Generelt giver en privat ladeboks dig stor fleksibilitet i hverdagen, hvor det kun er dig, der bestemmer, hvornår du vil lade. Du skal aldrig være nervøs for, om du kan finde en ledig plads ved de offentlige standere.

Der er også penge at spare, hvis du vælger at oplade din elbil om natten, når strømmen er billigst. Hvis du ønsker det, kan du også gøre din ladeboks offentlig tilgængelig, når du ikke bruger boksen. Eksempelvis når du er på arbejde. Her fastsætter du selv prisen, så du tjener penge på at give andre en mulighed for at lade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få skræddersyet rådgivning​

Udfyld formularen nedenfor, og vores eksperter vil kontakte jer for at besvare spørgsmål og hjælpe jer godt i gang.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvor mange medarbejdere drejer det sig om?
Betingelser

Komplet og tryg installation

Installationen af din ladeboks bliver udført af en autoriseret fagmand, der sørger for at trække kabler mellem ladeboksen og din eltavle.

Standard Plus+ installationen inkluderer

Info: Gravearbejde 

Udskiftning af eksisterende ladeboks:

Har du allerede installeret en ladeboks udført af en autoriseret elinstallatør, nedtager vi den gratis og installerer din nye ladeboks fra Looad.

Ladeboksen, over dem alle

Zaptec Go

Med den prisvindende og driftsikre ladeboks
fra Norge er du sikret opladning af elbilen
uanset vind og vejr

Passer til alle elbiler

Kompatibel med alle elbiler og hjem. Zaptec Go tilpasser på intelligent vis sin maksimale opladning til din bils kapacitet og sikrer dig dermed den mest effektive opladning.

Sætter sikkerheden i højsædet

Zaptec Go er førende på markedet for opladning af elbiler, hvad angår sikkerhed, og er certificeret i henhold til de højeste sikkerhedsstandarder.

Fremtidssikret og opdateret

Zaptec Go er spækket med den nyeste teknologi og er altid online med Wi-Fi eller 4G LTE-M. Dermed holder ladeboksen sig opdateret med de seneste funktioner, opdateringer og kommunikerer hurtigt med appen Looad Go.

Mindre og lettere (Vægt 1,3 kg)​

Ladeboksens lille og diskrete udseende er 80% mindre
og lettere end lignende opladere på markedet.

NAF LOGO
Reddot design award

Sådan forstår du

Refusion af elafgiften

Læs hvordan refusion af elafgiften fungerer

Om Refusion

Når du vælger en serviceaftale fra Looad, kan du se frem til at få tilbagebetalt den fulde elafgift for den strøm, du bruger til opladning af din bil. Vi sørger for hele processen og trækker beløbet direkte fra på din månedlige regning.

Det er bestemt fra politisk hold, at ladeoperatører som Looad kan søge om at få refunderet elafgiften på vegne af deres privatkunder.

Nye momsregler fra 1. juli 2023

Den 1. juli 2023 steg elafgiften igen og sammen med den nye stigning følger også nye regler for udbetaling af refusion på den strøm, der løber igennem din ladeboks. På baggrund af en præcisering fra skatterådet er det nu et krav, at kunder med en serviceaftale på ladeboksen, skal have en elaftale hos samme ladeoperatør, for at få refunderet elafgiften med moms.

Det er nemt at skifte elselskab og du kan på få minutter vælge at skifte til Looad Energy direkte her på websitet.

Hvad er elafgift?

Uanset hvilken elleverandør du har, skal alle danske elkunder betale elafgift for den strøm, de bruger.

Elafgiften er aftalt på baggrund af danske og internationale love og aftaler. Afgiften har til formål at skrue ned for forbruget af el, som er forbundet med det CO2-udslip, der sker ved produktionen af el.

Nye takster fra 2024

Når du skal betale for den strøm, som du oplader din elbil med, vil elafgiften være en del af din regning. Hvis du har en serviceaftale med en ladeoperatør, kan du få elafgiften refunderet. Nogle ladeoperatører udbetaler kun et mindre beløb af den aktuelle sats.

Men med en Looad Connect serviceaftale får du altid fuld refusion af elafgiften for den del af din strøm, du bruger til opladning via din ladeboks.

Forskel på elafgiften og den reelle refusion

Som ladeoperatør har vi desværre ikke mulighed for at søge refusion for de sidste 0,4 øre/kWh af elafgiften. Derfor vil beløbet der står på den månedlige afregning være lidt lavere end det beløb der er opgivet som elafgiften. I vores satser herunder er de 0,4 øre/kWh fratrukket.

Refusionssats for 2024

Refusionssats uden moms: 75,70 øre/kWh Refusionssats med moms: 94,625 øre/kWh Har du en elaftale hos Looad får du udbetalt 94,625 øre/kWh.

Hvem kan få refusion af deres elforbrug?

Hvis du har en ladeboks derhjemme med en serviceaftale hos en ladeoperatør, kan du i udgangspunktet få godtgørelsen.


Der er dog et par kriterier for at få refusion for strømmen, du bruger til opladningen af elbilen. Hvis du har en vindmølle eller opvarmer din bolig med elektricitet og samtidigt har et årligt forbrug, der overstiger 4000 kWh, kan du ikke modtage refusion
af elafgiften for den strøm, du bruger til opladning.

Godkendt boks er et krav

Der er samtidig også et par krav til din ladeboks, der skal være fastmonteret med en indbygget elmåler, der er opsat af en autoriseret elinstallatør.

Du kan altså ikke få refunderet din elafgift, hvis du benytter dig af en nødoplader eller et campingstik.

Tryghed og god service døgnet rundt

Din serviceaftale hos Looad giver tryghed i hverdagen og kontante fordele for kun 49,-/md. uden binding. Altid inkluderet ved leje af ladeboksen.

Dansk telefonsupport 24/7 

Uanset hvor og hvornår du får brug for hjælp med din opladning, står vores dedikerede team klar til at få dig hjulpet godt videre. 

Refusion af elafgiften

Med Looad Connect søger vi refusion for statens elafgift og udbetaler beløbet på din konto, hver måned. Du får 75,7 øre ekskl. moms retur pr. kWh du lader og hele 94,6 øre inkl. moms, hvis du har en elaftale hos Looad.  

Servicetekniker på stedet

Din ladeboks er dækker under vores udvidet garanti, så længe du har en aktiv serviceaftale. Vi sender en tekniker og udskifter boksen uden beregning, hvis der opstår hardwarefejl. 

Lad op, når strømmen er billigst

Med appen Looad Go kan du nemt indstille opladningen til at foregå i det tidsrum, hvor strømmen er billigst, hvilket oftest er om natten. 

Komplet og tryg installation

Installationen af din ladeboks bliver udført af en autoriseret fagmand, der sørger for at trække kabler mellem ladeboksen og din eltavle.

Standard Plus+ installationen inkluderer

Info: Gravearbejde 

Tillægsydelser til installationen: 

Priserne er inkl. moms.

Udskiftning af eksisterende ladeboks:

Har du allerede installeret en ladeboks udført af en autoriseret elinstallatør, nedtager vi den gratis og installerer din nye ladeboks fra Looad.

Få rådgivning fra vores ladespecialister

Vi kontakter dig inden for én hverdag.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvad drejer din henvendelse sig om?
Betingelser