Fordele ved at eje din egen ladeboks

Salget af elbiler stiger eksplosivt, og det samme gør efterspørgslen på muligheder for opladning. Om du har behov for en ladeboks i dit hjem, afhænger i høj grad af dit kørselsbehov, og hvor højt du vægter friheden til at kunne bestemme, hvornår du vil lade din elbil.

Med en ladeboks derhjemme kan du dække 90-95 procent af din opladninger, og dermed droppe jagten efter offentlige ladepladser. Samtidig kan du lade om natten, når strømmen er billigst. Fordelene er mange. Her i artiklen er der listet en række gode grunde til, at du bør eje din egen ladeboks.

Få ladestandere i det offentlig rum

De seneste tal fra Transportministeriet viser, at der i september 2022 var 6550 offentlige ladestandere. Samtidig var der i maj måned lige over 80.000 elbiler på de danske veje, hvilket var en fordobling på bare et år.

Selvom man i hele landet har stort fokus på at få etableret offentlige standere, er forholdet mellem standere og elbiler meget ulige. Derfor vil du som elbilist uden en privat ladeboks kæmpe om pladserne ved de offentlig standere.

Ønsker du at købe en ladeboks med en standard installation, eller har du allerede en boks installeret, som du ønsker at udskifte med en ladeboks fra Looad, kan det nemt lade sig gøre. Du kan se dine forskellige muligheder her.

En fremtidssikret ladeløsning

Hvis du vælger at investere i din egen ladeboks, er det væsentligt for dig, at du får en ladeløsning, som ikke blot dækker dit behov i dag, men også gør det i fremtiden.

Når du køber en ladeboks eller ladekabler gennem Looad, får du altid fremtidssikrede produkter af høj kvalitet, som du ikke skal udskifte inden for få år.

Zaptec Go er en af markedets mindste bokse, der kommer i et minimalistisk design og leveres i forskellige farver, så den passer til din bolig. På trods af den diskrete størrelse har boksen en ladekapacitet på op til 22 kW.

Mulighed for refusion af elafgift

Når du køber din egen ladeboks og tilknytter en serviceaftale, har du samtidig mulighed for at få refunderet den del af dit strømforbrug, som du bruger til oplade din elbil med din boks.

Dette er et politisk tiltag og økonomisk incitament for at vælge et grønnere alternativ til benzin- eller dieselbiler. Helt kort kan du få refusion af den elafgift, der går til opladning af din bil, hvis du ikke i forvejen har en elopvarmet bolig eller har solceller. Du kan læse mere om refusion her.

Looad har gjort det nemt, så du automatisk får tilbagebetalt refusionen af elafgiften på strømmen, du bruger til at lade derhjemme, hver måned. Med en serviceaftale fra Looad sparer du altså automatisk penge, hver gang du lader din elbil derhjemme.

Service, vedligeholdelse og stor fleksibilitet

Med en serviceaftale tilknyttet din private ladeboks er der i mange tilfælde ekstra service og vedligeholdelse af boksen med i prisen.

Det gælder også Looad Connect serviceaftale, der garanterer, at ladeboksen altid er opdateret og fuldt funktionsdygtig. Hvis der skulle opstå problemer med opladningen, er der samtidig telefonisk support døgnet rundt. Samtidig har du også fem års garanti på din boks.

Generelt giver en privat ladeboks dig stor fleksibilitet i hverdagen, hvor det kun er dig, der bestemmer, hvornår du vil lade. Du skal aldrig være nervøs for, om du kan finde en ledig plads ved de offentlige standere.

Der er også penge at spare, hvis du vælger at oplade din elbil om natten, når strømmen er billigst. Hvis du ønsker det, kan du også gøre din ladeboks offentlig tilgængelig, når du ikke bruger boksen. Eksempelvis når du er på arbejde. Her fastsætter du selv prisen, så du tjener penge på at give andre en mulighed for at lade.

Få rådgivning fra vores ladespecialister

Vi kontakter dig inden for 1 hverdag.